Η κλινική μας

Στην Κτηνιατρική Κλινική Love4Pets προτεραιότητα μας είναι να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες υγείας και φροντίδας στα τετράποδα μέλη της οικογένειας σας. Δημιουργήσαμε μια σύγχρονη και φιλική κλινική στη Λεμεσό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και την ιδιοσυγκρασία του κάθε κατοικιδίου, δημιουργώντας ευχάριστες εμπειρίες σε κάθε τετράποδο φίλο που μας επισκέπτεται.

Η κλινική μας εξετάζει σκύλους, γάτες, κουνέλια, χελώνες και μικρά θηλαστικά. Οι υπηρεσίες μας δεν σταματούν στους τετράποδους φίλους μας, αλλά φροντίσαμε η κλινική μας ν’ ανταποκρίνεται και στις δικές σας ανάγκες.

Έτσι, λειτουργούμε αυστηρά με ραντεβού για την άμεση εξυπηρέτηση σας, ενώ ο παιχνιδότοπος που φτιάξαμε απασχολεί τα παιδιά όσο οι γονείς ενημερώνονται για την κατάσταση του κατοικιδίου τους από την κτηνίατρο.

Η Κτηνίατρος μας

Η Δήμητρα Σωφρονίου είναι απόφοιτος της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κι ασκεί την Κτηνιατρική από το 2012. Έχει μετεκπαιδευτεί στη Χειρουργική και παρακολούθησε Οφθαλμολογία των Ζώων Συντροφιάς στο ίδιο πανεπιστήμιο. Παράλληλα, ασχολείται ερευνητικά με την Παρασιτολογία.

Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων προσέφερε εθελοντική εργασία στο Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων στην Ελλάδα, ενώ κάθε χρόνο συμμετέχει σε πολλά σεμινάρια για τη συνεχή ενημέρωση της στην κτηνιατρική επιστήμη.

Είναι τακτικός αρθρογράφος για θέματα που αφορούν τα ζώα σε τοπικές ιστοσελίδες.

Η Κτηνιατρική ήταν ένα όνειρο ζωής που στέγασε στην Κτηνιατρική Κλινική Love4Pets το 2019, με σκοπό να αγκαλιάσει τις ανάγκες όλων των ειδών κατοικιδίων, αλλά και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των κηδεμόνων τους στη σύγχρονη κοινωνία.

Στόχος της ζωής της είναι να συμβάλει στην αρμονική συμβίωση των ανθρώπων με τα κατοικίδια τους, έτσι ώστε να απολαμβάνουν αμφότεροι τα οφέλη της συμβίωσης αυτής.