Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

Τελευταία ενημέρωση: [Σεπτέμβριος, 1, 2021]

 

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου αφορά τη χρήση και τη διαχείριση των πληροφοριών που συλλέγονται κατά τη χρήση της ιστοσελίδας Love4Pets. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτήν την πολιτική για να κατανοήσετε πώς θα αντιμετωπίσουμε και θα προστατέψουμε τις πληροφορίες σας.

 

Συλλογή Πληροφοριών

Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας, μπορεί να συλλέγονται προσωπικά δεδομένα, όπως το όνομα, η διεύθυνση email, ο αριθμός τηλεφώνου και άλλες σχετικές πληροφορίες. Οι πληροφορίες αυτές συλλέγονται εθελοντικά και χρησιμοποιούνται για την παροχή των υπηρεσιών και των προϊόντων μας.

 

Χρήση Πληροφοριών

Οι πληροφορίες που συλλέγονται μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επικοινωνία με εσάς σχετικά με τις υπηρεσίες μας, την αποστολή ενημερωτικού υλικού, τη διεκπεραίωση παραγγελιών από το ηλεκτρονικό κατάστημα και την παροχή πληροφοριών σχετικά με τα άρθρα μας.

 

Κοινοποίηση Δεδομένων

Οι πληροφορίες που συλλέγονται δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας, εκτός από περιπτώσεις όπου απαιτείται από το νόμο.


Πρόσβαση και Διόρθωση Πληροφοριών

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στις προσωπικές σας πληροφορίες και να τις διορθώσετε αν είναι ανακριβείς.

 

Επικοινωνία

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική απορρήτου ή την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας Επικοινωνία.

 

Αυτή η πολιτική απορρήτου μπορεί να τροποποιηθεί από καιρό σε καιρό.
Οποιεσδήποτε αλλαγές θα αναρτώνται σε αυτήν τη σελίδα.

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα