Όλα για το κατοικίδιο σας σε ένα χώρο

Στην Κτηνιατρική Κλινική Love4Pets προτεραιότητα μας είναι να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες υγείας και φροντίδας στα τετράποδα μέλη της οικογένειας σας. Δημιουργήσαμε μια σύγχρονη και φιλική κλινική στη Λεμεσό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και την ιδιοσυγκρασία του κάθε κατοικιδίου, δημιουργώντας ευχάριστες εμπειρίες σε κάθε τετράποδο φίλο που μας επισκέπτεται.

Η κλινική μας εξετάζει σκύλους, γάτες, κουνέλια, χελώνες και μικρά θηλαστικά. Οι υπηρεσίες μας δεν σταματούν στους τετράποδους φίλους μας, αλλά φροντίσαμε η κλινική μας ν’ ανταποκρίνεται και στις δικές σας ανάγκες.

Έτσι, λειτουργούμε αυστηρά με ραντεβού για την άμεση εξυπηρέτηση σας, ενώ ο παιχνιδότοπος που φτιάξαμε απασχολεί τα παιδιά όσο οι γονείς ενημερώνονται για την κατάσταση του κατοικιδίου τους από την κτηνίατρο.

Δρ Δήμητρα Σωφρονίου

Η Δρ Δήμητρα Σωφρονίου αποφοίτησε το 2005 από το Λύκειο Αγίου Σπυρίδωνα στη Λεμεσό με άριστα και με τιμητική διάκριση στο μάθημα της Βιολογίας. Σπούδασε στο Τμήμα Κτηνιατρικής στη Σχολή Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε ως εθελόντρια στο Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων. Εργάστηκε ως Κτηνίατρος σε Κτηνιατρική Κλινική της Λεμεσού για 3,5 χρόνια και ακολούθως, μετεκπαιδεύτηκε στην Κλινική Ζώων Συντροφιάς του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, στις μονάδες Χειρουργικής – Μαιευτικής, Αναισθησιολογίας – Εντατικής Θεραπείας και Διαγνωστικής Απεικονιστικής. Πραγματοποίησε κλινική άσκηση ως μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Τμήμα Οφθαλμολογίας της Μονάδας Χειρουργικής και στο Τμήμα Εξωτικών Ζώων στην Κλινική Ζώων Συντροφιάς του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Συμμετείχε σε δύο παρασιτολογικές, ερευνητικές μελέτες για τα ζώα στην Κύπρο. Η πρώτη έρευνα με τίτλο “Occurrence and zoonotic potential of endoparasites in cats of Cyprus and a new distribution area for Troglostrongylus brevior” δημοσιεύτηκε το 2017 στο παγκόσμιο παρασιτολογικό περιοδικό ερευνών “Parasitology Research”, όπως επίσης παρουσιάστηκε σε Πανελλαδικό Συνέδριο Κτηνιάτρων. Η δεύτερη έρευνα με τίτλο “Ticks, Fleas and Harboured Pathogens from Dogs and Cats in Cyprus” δημοσιεύτηκε επίσης σε παγκόσμιο περιοδικό ερευνων,το “Pathogens” το 2022.

Η Δρ Δήμητρα Σωφρονίου παρουσίασε, ως ομιλήτρια, θέματα που αφορούν την Εντατική Θεραπεία Ζώων Συντροφιάς στο 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κτηνιατρικής στην Αθήνα. Η Δρ Δήμητρα Σωφρονίου συμμετέχει σε πολλά παγκόσμια, τοπικά και διαδικτυακά επιστημονικά κτηνιατρικά συνέδρια κάθε χρόνο. Επίσης, έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων που αφορούν την ιδιοσυγκρασία, τη συμπεριφορά και την ιατρική της γάτας στα πλαίσια της “Φιλική προς τη Γατα” προσέγγισης της Κλινικής Love4Pets. Επιπλέον, αποτελεί μελος της Επαρχιακής Επιτροπής Ευημερίας Ζώων Λεμεσού από το 2021, είναι τακτικός αρθρογράφος σε ιστοσελίδες σχετικά με θέματα υγείας και φροντίδας κατοικίδιων ζώων, ενώ διατηρεί προσωπικό κανάλι στο YouTube “Dr Demetra Sofroniou” στο οποίο προσφέρει συμβουλές για τη φροντίδα των κατοικιδιων.

Η Δρ Δήμητρα Σωφρονίου ασκεί την Κτηνιατρική Πράξη από το 2012 και από το 2019 εργάζεται ως Κτηνίατρος στην Κτηνιατρική Κλινική Love4Pets στη Λεμεσό.

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα